Showing 1–12 of 184 results

Wellnessvakanties

Er is steeds meer vraag naar de zogenoemde wellnessvakanties. Tijdens deze vakantie ligt de focus vooral op ontspanning, body en health. Lekker even sporten en daarna de sauna in? Of geniet u liever van een heerlijk gezond diner waarbij rekening is gehouden met lokaal en biologisch voedsel. De hotels liggen tevens op plekken waar veel te zien en te ondernemen is.

705
537
627
511

Negombo

Jetwing Blue

999

Griekenland

Keri Village & Spa

591
230

Betaalbare zonvakanties

Sinds 2017 biedt Onlinevakantie.net voordelige vliegvakanties aan naar bestemmingen binnen en buiten Europa. Uw vakantie is eenvoudig te vinden via onze overzichtelijke website. Of je nu op zoek bent naar een zonnige vakantie in de zomer of in de winter, het hele jaar door kun je voordelig zonvakanties boeken op Onlinevakantie.net.

Veelzijdig aanbod

Ook al zo’n zin in de zomer? Wacht dan niet langer en boek nu jouw zomervakantie met aantrekkelijke vroegboekkorting bij diverse touroperators. Door nu al te boeken profiteer je van een ruime keuze uit ons veelzijdige aanbod naar onder andere de Canarische EilandenTurkije Griekenland of Egypte.

Vakantiethema's

Ben je op zoek naar een extra speciale vliegvakantie, denk dan eens aan onze vakantiethema’s. Op zoek naar een voordelige accommodatie? Bekijk dan eens onze ‘Aan het Strand’ accommodaties. Als je meer op zoek bent naar een luxe vliegvakantie vallen onze Adults Only accommodaties vast in de smaak. Of wat dacht u van een heerlijke cruise in Dubai? Bent u klaar voor een avontuur, waarbij u zelf de route kunt bepalen? Kies dan voor een Fly & drive!