Hotel Ereza Mar op Fuerteventura

Prachtige ligging!

Op zoek naar een heerlijke vakantie op Fuerteventura? Check dan Hotel Ereza Mar op Fuerteventura! Dit onlangs compleet gerenoveerde hotel heeft een prachtige ligging aan de boulevard. In dit zogenoemde ‘Selections’ hotel is alles binnen handbereik voor heerlijke vakantie op de Canarische eilanden. Dit hotel heeft een infinity pool met uitzicht over zee! Wat is een infinity pool? Heel simpel, een landschapszwembad of overloopzwembad. Dit zwembad is zo ontworpen dat het water over de rand stroomt en het net lijkt of het zwembad overloopt in de zee. Hoe gaaf is dat!

Voor de kinderen is er natuurlijk een kinderbadje en voor de grotere kinderen (ouders) is er een groot zwembad aanwezig waar je jezelf lekker kunt onderdompelen.

Op Sunweb.nl beoordeeld met een 8.2!

Hotel Ereza Mar boeken?

Eten & drinken

De kamers van Ereza Mar zijn modern ingericht en stijlvol gedecoreerd. Hier kom je iedere dag weer graag tot rust. Maar ook de rest van dit fijne adres ziet er trendy uit. Drink gezellig een drankje aan de hippe (pool)bar of proost op je vakantie in een van de knusse zithoekjes. Wat een feestje! Ook lekker eten is erg belangrijk in dit hotel en daarom is het buffet weer elke dag goed verzorgd compleet met showcooking en lekkere desserts en wordt er verse jus d’orange geschonken bij het ontbijt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *